philos SPECIAL DRINK supervised by mixologist
Shuji Akitani, Mixologist
philos Special Mocktail
“Mocktail (non alcohol cocktail)” using fresh fruits,
vegetables, herbs, spices, etc. will be provided after your session.
Feel free to brag about philos while enjoying your drink on our terrace.
ミクソロジスト 秋谷 修二氏 監修
philosスペシャルモクテル
フルーツや野菜・ハーブ・スパイス等の新鮮な素材を使った「モクテル(ノンアルコールカクテル)」をアフターケアにどうぞ。
philos自慢のテラスでスペシャルドリンクを飲みながらケアタイムをお過ごしください。
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Cold vegetables and fruits that contain lots of dietary fiber,vitamin C, polyphenols etc.
By ingesting after treatment, it will enhance fatigue recovery and immunity and support a more healthy body.
Beauty skin care with vitamin C and anti-aging with polyphenols, etc. An essential drink for beauty.食物繊維、ビタミンC、ポリフェノールなどを多く含む野菜と果物をコールドプレス。
トリートメント後の体に食物から摂取することで、疲労回復や免疫力を高め、より健康な体作りのサポートします。ビタミンCで美肌ケア、ポリフェノールでアンチエイジングなど、美容の観点からも欠かせないドリンク。 -
Blended with herbal tea, vegetables and fruits containing lots of fat burning and diuretic ingredients.
Increase your fat burning rate, increase your detoxifying power, raise your metabolism and prepare your body to easily lose weight.脂肪燃焼や利尿作用のある成分を多く含む野菜や果物をハーブティーとブレンド。
脂肪燃焼率をUPしデトックス力を高め、代謝を上げ、痩せやすい体作りのサポートをします。 -
Herb tea blended with ingredients containing lots of anthocyanins, vitamin C, etc. and includes edible flower that look gorgeous.
By warming the body and adjusting the hormonal balance, this will help to draw out the beauty from inside the body. Ingredients indispensable for beautiful skin.アントシアニン、ビタミンCなどを多く含む食材をハーブティとブレンド。エディブルフラワーなどを添え、見た目も華やかに。
体を温め、ホルモンバランス調整することで、体の中からの美しさを引き出すサポートをします。美肌作りにも欠かせない食材を使用。
What is Mixologist?
“Mixology” is a coined term that adds ology (theory) to the word mix (mix) and means the pursuit of mixing. It is a method combining fresh materials such as fruits, vegetables, herbs and spices with spirits. We call the bartender that performs mixology a “mixologist” who has a series of methods to make cocktails, from the selection of ingredients to the mixing method to create new cocktails with a variety of approaches.
ミクソロジストとは
「ミクソロジー」とはMix(混ぜる)という言葉にology(論)をつけた造語で、混ぜることを追求するといったような意味合いを持っています。フルーツや野菜・ハーブ・スパイス等の新鮮な素材をスピリッツなどと組み合わせた手法です。ミクソロジーを行うバーテンダーを「ミクソロジスト」と呼び、素材選びから製法まで、カクテル作りの一連の方法を見直し、さまざまなアプローチで新しいカクテルを生み出します。
Mixologist Shuji Akitani
At philos, we have a mixologist, Mr. Shuji Akitani, who makes our mocktails.
It is a slow drink rich in nutrients useful for fatigue recovery, diet and beautiful skin using vegetables and fruits, herbs and super food.
ミクソロジスト 秋谷 修二氏 監修
philosでは、ミクソロジスト 秋谷修二氏が監修するモクテルをご提供いたします。
野菜や果物、ハーブ、スーパーフードを使って疲労回復、ダイエット、美肌それぞれに役立つ栄養素を豊富に含むスロードリンクです。
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SYUJI AKITANI
MIXOLOGIST
Owner of Vie Lembranca
In order to understand taste, I study “bio control” which is the academic discipline of knowing how living things are “controlled”. Taste controlled by salt, sweetness, sourness and bitterness which seems unconsciously delicious and provide a cocktail that captures the heart and time of customers.Working as a bartender in Sapporo and Ginza, I gained experience and opened “Bar Vie Lembranca” (Ginza) in 2015.
Champion of the first “Hennessy X.O Cocktail Competition 2016”.秋谷 修二
ミクソロジスト
ヴィ・レンブランサ (Vie Lembranca)オーナー
味覚を知るために、生き物がもつ生命現象がどのようにして「制御」されているかを知る学問である「生体制御学」を学ぶ。無意識のうちに美味しいと思える塩分、甘味、酸味や苦味等に味覚がコントロールされて、飲む人の心と時間に入り込むカクテルを提供している。札幌や銀座のバーでバーテンダーとしての経験を積み、2015年に「Bar Vie Lembranca」(銀座)を開店。
第一回「ヘネシー X.O カクテルコンペティション 2016」チャンピオン。